Zoek & boek

Autovakantie Zweden

  • Vergelijk alle autovakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht
Tips voor jouw autovakantie

Met de auto naar Zweden

Een bijzondere natuurvakantie beleven zonder te ver van huis te hoeven reizen? Het kan tijdens een autovakantie in Zweden. Gewoon lekker met je eigen auto op reis gaan en geen gedoe met vliegtickets. Wie spontaan op reis wil boekt gewoon een last minute autovakantie naar Zweden. Het immens grote land heeft zoveel te bieden dat je je geen moment zult vervelen.

Autovakanties
Waar wacht je nog op?

Boek direct je autovakantie naar Zweden

Autovakantie boeken

Rust en ruimte

Zweden is een groot land: meer dan 12 keer zo groot als Nederland. Genoeg ruimte om lekker op ontdekkingstocht te gaan dus! Of je nu liever een geheel uitgestippelde route volgt of zelf lekker op expeditie gaat, het kan allemaal tijdens een autoreis naar Zweden. Het land is prachtig groen en beschikt over veel mooie natuurgebieden die klaarliggen om ontdekt te worden. Een autovakantie naar Zweden betekent rust en heel veel ruimte.

Top 5 autovakanties Zweden

Populaire autovakanties Zweden

15-daagse rondreis Natuurlijk Noorwegen en Zweden

Akershus - Asker

Nationale parken

Tijdens een autorondreis door Zweden kun je lekker genieten van de vele ongerepte natuurgebieden die het land rijk is. Zweden telt maar liefst 96.000 verschillende meren. Dankzij deze grote hoeveelheid aan water is het land prachtig groen en vind je er veel nationale parken. De mooiste hiervan zijn Padjelanta Nationaal Park, Kosterhavet Nationaal Park en Abisko Nationaal Park. Het liefst zie je deze natuurlijk allemaal tijdens je autorondreis door Zweden.

Mooie steden

Een van de belangrijkste tips tijdens een autovakantie in Zweden: vergeet ook de prachtige steden niet! Veel reizigers zijn zo onder de indruk van de Zweedse natuur dat zij haast vergeten dat het land tevens allerlei leuke steden heeft om te bezoeken. Naast hoofdstad Stockholm zijn ook steden als Malmö en Göteborg niet te missen tijdens een autoreis naar Zweden. Deze laatste is de grootste studentenstad van heel Scandinavië. Erg leuk om te bezoeken tijdens een autorondreis door Zuid Zweden.

Met de ferry naar Göteborg

Een autovakantie naar Zweden is super gemakkelijk te regelen. Afhankelijk van de plekken die je wilt bezoeken, kun je kiezen voor een handige veerverbinding. De makkelijkste en veelal snelste route is om de overtocht vanuit Kiel te maken, in Noord-Duitsland. Dit is zo’n vijf uur rijden vanuit Nederland. Je overnacht op de ferry en kunt de volgende ochtend fris en fruitig beginnen aan jouw autoreis door Zweden. Je komt aan in Göteborg, het perfecte startpunt voor een autovakantie naar Zuid Zweden.

Last minute autovakantie naar Zweden

Een last minute autovakantie naar Zweden is flexibel en makkelijk te regelen. Je hoeft niet maanden van te voren een datum vast te stellen, maar kunt gewoon vertrekken wanneer het jou uitkomt. Autovakantiedirect biedt afwisselende, spannende reizen aan voor goedkope prijzen. Er zijn regelmatig aanbiedingen waarmee je voor een schijntje een van de mooiste steden van Europa ontdekt, gewoon met je eigen auto.

Leuk voor het hele gezin

Een autovakantie in Zweden is leuk voor het hele gezin. De reis is geen moment saai: uitgestrekte natuurgebieden worden afgewisseld met levendige steden. Ook voor de kinderen is er van alles te doen in Zweden. Naast leuke activiteiten in de frisse natuur zoals zwemmen, kanoën of wandelen kun je in de grote steden lekker winkelen en leuke attractieparken bezoeken. Tijdens een autoreis door Zweden heb je altijd iets te zien en te doen!

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over autovakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je advies over het plannen van een autovakantie of het selecteren van de juiste reisorganisatie? Wil je inzicht krijgen in de mogelijkheden van een autovakantie en ontdekken wat je onderweg allemaal kunt beleven? Of ben je simpelweg geïnteresseerd in tips voor het organiseren van een geslaagde autoreis?

mark busreis direct
Mark Autovakantie expert
  • Vergelijk alle autovakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met autovakanties voor je…