Zoek & boek

Autovakantie Noorwegen

  • Vergelijk alle autovakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht
Tips voor jouw autovakantie

Met de auto naar Noorwegen

Natuurliefhebbers roepen het al jaren: Noorwegen is de parel van Europa. Als je ergens een mooie natuurvakantie kunt beleven dan is het hier wel. Tijdens een autovakantie in Noorwegen zul je het met je eigen ogen zien, Noorwegen loopt over van het natuurschoon. Wie er voor de eerste keer naartoe kijkt werkelijk zijn ogen uit. Iedere bocht en iedere weg brengt je weer prachtige nieuwe uitzichten. Klaar om omver geblazen te worden? Dan is een autorondreis door Noorwegen iets voor jou!

Autovakanties
Waar wacht je nog op?

Boek direct je autovakantie naar Noorwegen

Autovakantie boeken

Fenomenale uitzichten

Tijdens een autovakantie in Noorwegen krijg je uitgebreid de kans om te genieten van heel veel natuurschoon. Het is er moeilijk om als chauffeur je ogen op de weg te houden. Iedere bocht en iedere kronkel onthuld weer een nieuw, fenomenaal uitzicht. Nergens in Europa kun je zulke spectaculaire natuurfenomenen bezichtigen als in Noorwegen. Tijdens een autorondreis verplaats je je gemakkelijk van het ene naar het andere punt en zie je zoveel mogelijk van het prachtige Noorwegen.

Top 5 autovakanties Noorwegen

Populaire autovakanties Noorwegen

Myrkdalen Mountain Resort – Apartments

Westelijk Fjordengebied - Myrkdalen

Hotel Norefjell Ski & Spa

Midden-Noorwegen - Noresund

Vakantiepark Skeikampen Fjellandsby

Midden-Noorwegen - Skeikampen

Gålå Vakantiewoningen

Midden-Noorwegen - Gålå

Appartementen Havsdalsgrenda

Midden-Noorwegen - Geilo

Prachtige natuurfenomenen

Noorwegen is het land van de fjorden. Maar dan ben je er nog lang niet. Nergens anders vind je zo’n grote hoeveelheid aan bijzondere natuurfenomenen als in Noorwegen. Kom oog in oog te staan met fjorden, bergen, watervallen, gletsjers en woeste rivieren tijdens jouw autorondreis door Noorwegen. Geniet van de frisse natuur en alle wilde dieren die je onderweg tegenkomt. Noorwegen blijft je verrassen, iedere keer weer.

Hoogtepunten van een autorondreis door Noorwegen

Het allermooiste wat je zult zien tijdens je autorondreis door Noorwegen is de Preikestolen. Deze immens hoge rots steekt trots uit boven het zeewater en biedt een geweldig uitzicht over de omgeving. Een typische toeristenfoto op de Preikestolen valt niet te missen tijdens een autovakantie in Noorwegen. Verder is tevens de hoofdstad Oslo erg leuk om te bezoeken. Deze moderne stad herbergt talloze leuke bezienswaardigheden. Je bent er dagen zoet.

Geheel aan jouw voorkeuren aangepast

Er zijn het hele jaar door goedkope aanbiedingen voor een last minute autovakantie naar Noorwegen. Je boekt jouw autorondreis inclusief overtocht binnen een mum van tijd via Autovakantiedirect.nl. Je kiest zelf waar je precies heen wilt en welke routes je wilt volgen. Wil je bijvoorbeeld een autorondreis door Zuid Noorwegen maken of juist het Noorden van het land ontdekken? De reis wordt geheel aan jouw voorkeuren aangepast.

De reis van je leven

Extra leuk om te doen tijdens jouw autorondreis door Noorwegen is om te verblijven in hutten. Tijdens een Noorse huttentocht beleef je de ultieme vrijheid van het slapen midden in de spectaculaire natuur. Zo kom je even helemaal tot rust en beleef je de ervaring van je leven. Optimaal ontspannen en prachtige herinneringen opdoen, dat is een autoreis naar Noorwegen.

Fjorden, watervallen en het Noorderlicht

Een autorondreis door Noorwegen zal zeker niet tegenvallen. Fjorden, watervallen en fonkelende meren zijn slechts een fractie van alle mooie dingen die je gaat zien. Met een beetje geluk kun je zelfs het beroemde Noorderlicht met eigen ogen zien. Dit spectaculaire kleurenfestijn is een van de meest bijzondere ervaringen die je ooit zult meemaken. Gun jezelf de reis van je leven en maak dit jaar een prachtige last minute autovakantie naar Noorwegen.

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over autovakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je advies over het plannen van een autovakantie of het selecteren van de juiste reisorganisatie? Wil je inzicht krijgen in de mogelijkheden van een autovakantie en ontdekken wat je onderweg allemaal kunt beleven? Of ben je simpelweg geïnteresseerd in tips voor het organiseren van een geslaagde autoreis?

mark busreis direct
Mark Autovakantie expert
  • Vergelijk alle autovakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met autovakanties voor je…