Zoek & boek

Autovakantie Luxemburg

  • Vergelijk alle autovakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht
Tips voor jouw autovakantie

Met de auto naar Luxemburg

Geen zin om zelf ver te rijden, maar wél zin in een afwisselende vakantie dit jaar? Dan is een autovakantie naar Luxemburg perfect! Het mag dan wel het kleinste land van Europa zijn; Luxemburg is een reis bestemming bij uitstek. Waar je ook rijd; groene heuvels, dichtbegroeide bossen en oude dorpjes wisselen elkaar af. Daarnaast zijn er door heel het land talloze kastelen en burchten te vinden. En ook Luxemburg Stad en Echternach zijn geweldige bestemmingen.

Dus waar wacht je op? Ga met de auto naar Luxemburg en laat jezelf verrassen!

Autovakanties
Waar wacht je nog op?

Boek direct je autovakantie naar Luxemburg

De Jong Intra Bekijk prijs
Vakantiediscounter Bekijk prijs
Voordeeluitjes.nl Bekijk prijs
Autovakantie boeken

Rondreizen langs de mooiste kastelen tijdens je autovakantie in Luxemburg

Een vakantie in Luxemburg staat onder andere in het teken van prachtige kastelen. Deze liggen namelijk verspreid over het hele land en zijn werkelijk een lust voor het oog. De rijke geschiedenis van Luxemburg wordt nog maar eens duidelijk gemaakt tijdens een bezoek aan deze parels.

Er zijn een aantal kastelen die je zeker niet mag overslaan tijdens je autovakantie in Luxemburg. Dat zijn Kasteel Bourglinster, Kasteel Esch-sur-Sûre, Kasteel Vianden, Kasteel Larochette en Kasteel Urspelt. Je kunt ze allemaal bewonderen tijdens een van de vele “Kastelenroutes” die er zijn. Je rijd dan met de auto van plek naar plek. Bovendien liggen de kastelen op de mooiste locaties, waar ook volop gewandeld kan worden.

Top 5 autovakanties Luxemburg

Populaire autovakanties Luxemburg

9-, 12-, 14-daagse rondreis Zwarte Woud, Elzas, Vogezen, Luxemburg & Vlaanderen

Elzas

Ontdek Luxemburg Stad en Echternach

Natuurlijk mag de gelijknamige hoofdstad ook niet ontbreken op je lijstje. Deze kleine, historische plaats leent zich perfect voor rondslenteren, een terrasjes pikken, wat cultuur snuiven en heerlijk eten en drinken. Verken beide het oude en nieuwe gedeelte (boven en onder), zodat je het beste van beide werelden meepikt!

Naast Luxemburg Stad is ook een ritje naar Echternach een geweldige toevoeging aan je rondreis. Dit wordt ook wel gezien als meest schattige stadje van het land. Gelegen aan de Sûre of Sauer, in de regio Mullerthal, doet Echternach magisch en sprookjesachtig aan. Ontdek de oude binnenstad, de prachtige abdij, de historische stadsmuur en de vele knusse cafés. Bij mooi weer kunnen sportievelingen bovendien kanoën over de rivier.

Genoeg redenen dus om dit jaar nog op autovakantie naar Luxemburg te gaan. Voordat je het weet ben je er al!

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over autovakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je advies over het plannen van een autovakantie of het selecteren van de juiste reisorganisatie? Wil je inzicht krijgen in de mogelijkheden van een autovakantie en ontdekken wat je onderweg allemaal kunt beleven? Of ben je simpelweg geïnteresseerd in tips voor het organiseren van een geslaagde autoreis?

mark busreis direct
Mark Autovakantie expert
  • Vergelijk alle autovakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met autovakanties voor je…