Zoek & boek

Autovakantie Italië

  • Vergelijk alle autovakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht
Tips voor jouw autovakantie

Met de auto naar Italië

Bella Italia! Italië is het perfecte land voor een mooie autorondreis. Het land barst van de schilderachtige steden, eeuwenoude dorpjes en uitgestrekte landschappen die je gewoon gezien moet hebben. Van Rome tot Venetië en van Toscane tot Sicilië, iedere stad en iedere streek van het land zijn het waard om bezocht te worden. Nog nooit in Italië geweest? Dan wordt het tijd voor en mooie autovakantie naar Italië waarbij je zoveel mogelijk ziet en ontdekt!

Autovakanties
Waar wacht je nog op?

Boek direct je autovakantie naar Italië

Eliza was here Bekijk prijs
De Jong Intra Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
Vakantiediscounter Bekijk prijs
&Olives Travel Bekijk prijs
Autovakantie boeken

Mooie landschappen en heerlijk eten

Het is onmogelijk om alle mooie gebieden in Italië op te noemen, het zijn er simpelweg te veel. Het is dan ook niet voor niets dat Italië een van de meest bezochte vakantielanden van Europa is. Wij Nederlanders zijn dol op de Italiaanse natuur, de schilderachtige landschappen en natuurlijk de heerlijke Italiaanse keuken. Want als echte Bourgondiër ben je in Italië zeker aan het goede adres. Eten en drinken kunnen ze hier als de beste!

Top 5 autovakanties Italië

Populaire autovakanties Italië

Het hart van Toscane – 9-daagse roadtrip

Toscane

Ontdek Toscane en Elba – 15-daagse roadtrip

Toscane

Hoogtepunten van Toscane – 8-daagse roadtrip

Toscane

7-, 9-daagse rondreis Piemonte

Piemonte

13-, 17-daagse rondreis Italiaans kwartet

Toscane

Populaire bestemmingen in Italië

Afwisselende landschappen

De heerlijkste pizza’s, pasta’s en risotto’s en dat allemaal weggespoeld met de beste wijnen, tijdens een autorondreis door Italië zul je er niet genoeg van kunnen krijgen. De Italiaanse keuken is één van de factoren die het vakantieland zo aantrekkelijk maken. Maar tijdens een autoreis door Italië zul je zien dat het land zoveel meer te bieden heeft. Italië kent een grote variëteit aan steden en landschappen. Waar het noorden gekenmerkt wordt door hoge bergen, vind je in het zuiden van Italië weer heel veel mooie stranden.

Florence: kunst en wijn

Ook op het gebied van steden en cultuur heeft Italië heel veel te bieden. Zo zijn de groene heuvels van Toscane bezaaid met de meest bijzondere steden. Van Florence tot Siena en Pisa, in deze wijnstreek vind je enkele van de kunsthoofdsteden van de wereld. Tijdens een autovakantie in Italië kun je zelf kiezen welk gebied je graag beter wilt leren kennen. Iedere streek in Italië heeft zo zijn eigen charme en mooie steden om te ontdekken.

Voor iedereen de juiste autoreis

Ook steden als Rome, Milaan en Venetië staan hoog op de bucketlist van menig reiziger. Wie nog nooit een autorondreis door Italië heeft gemaakt wil natuurlijk het liefst zoveel mogelijk zien in een korte tijd. Daarom heb je bij Autovakantiedirect de keuze uit tientallen goedkope en leuke autovakanties door Italië. Zo zit er altijd een perfecte optie bij tussen alle mooie aanbiedingen. Ga je liever op autovakantie naar de bergen van Noord Italië of wil je lekker relaxen aan het Gardameer? Alles kan!

Een last minute autovakantie naar Italie

Tijdens een last minute autovakantie in Italië kom je niets tekort. Zowel op het gebied van cultuur als op het gebied van natuur telt het land oneindig veel hoogtepunten. Je bent nooit klaar met het ontdekken van Italië. Maak een mooie rondreis door middel van een autovakantie en ontdek heel Italië. Of je nu wilt verblijven op een simpele camping in de natuur of liever all inclusive verwend wilt worden, dit jaar is een autovakantie naar Italië dé perfecte vakantie voor jou!  

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over autovakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je advies over het plannen van een autovakantie of het selecteren van de juiste reisorganisatie? Wil je inzicht krijgen in de mogelijkheden van een autovakantie en ontdekken wat je onderweg allemaal kunt beleven? Of ben je simpelweg geïnteresseerd in tips voor het organiseren van een geslaagde autoreis?

mark busreis direct
Mark Autovakantie expert
  • Vergelijk alle autovakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met autovakanties voor je…