Autovakantie Zwarte Woud

Autovakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Autovakanties.

Wil jij een van de grootste natuurschatten van Duitsland ontdekken? Dan mag een autovakantie naar het Zwarte Woud in 2021 niet ontbreken op je bucketlist. Zo dichtbij en toch zo anders; je kijkt je ogen uit in dit prachtige bergachtige gebied. Met wijngaarden bedekte hellingen strekken zich uit zover het oog reikt. Diepe valleien, dichtbegroeide bossen, hoge watervallen en traditionele boerderijen vormen het decor. Bovendien is met de auto naar Duitsland rijden een koud kunstje vanuit Nederland; na een rit van ongeveer 6 uur ben je er al.

Maak dus dit jaar nog een rondreis door de sprookjesachtige omgeving van de “Black Forest”. Dat wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Autovakantie in het Zwarte Woud; een afwisselende reis

Wanneer je gaat rondreizen door het Zwarte Woud val je van de ene in de andere verbazing. Zelf rijden heeft als groot voordeel dat je overal kunt stoppen waar je maar wilt. Of je nu zelf een route uitstippelt of deze voor je laat regelen; tijdens een autovakantie in het Zwarte Woud kom jij ogen tekort.

Kuuroorden, kastelen en kunstschatten

De meest populaire autoroute van het Zwarte Woud, is de Black Forest Ridgeway; een indrukwekkende route van Baden-Baden naar het Kniebis-plateau in Freudenstadt.

De minerale kuuroorden in Baden-Baden zijn sinds de Romeinse tijd een populaire plek. Geniet van deze prachtige oude stad aan de rand van het Rijndal. (En verwen jezelf en je reisgezelschap uiteraard ook met een kuur). Stop tijdens je rondreis ook bij het beroemde Schloss Favorite; het voormalig zomerverblijf voor Graaf Sibylla Augusta. Hier kun je onder andere de grootste collectie vroege Meissen-porselein ter wereld bewonderen.

Diepe valleien en levendige steden

Vervolg je reis door de prachtige Murg-vallei, langs de spectaculaire Schwarzenbach-dam. En vergeet niet om het gezellige Freudenstadt te bezoeken. Deze levendige, historische plek zal je hart meteen veroveren. Verder zijn de Triberg Watervallen, het pittoreske stadje Schiltach, de Titisee en de mooie stad Freiburg Am Breisgau must-visits tijdens je bezoek aan de regio.

Kortom; de mooie plekken liggen in het Zwarte Woud voor het oprapen. Zorg dat je er geen één overslaat!

Overnachten tijdens je autovakantie in het Zwarte Woud

Hoe je jouw autovakantie in het Zwarte Woud ook wilt vormgeven; alles is mogelijk. Natuurlijk is het plaatje pas echt compleet met heerlijke overnachtingen in prachtige, sfeervolle hotels. Bijvoorbeeld in Hotel Schwarzwaldgasthof Zur Traube; een top accommodatie in een prachtige groene omgeving. Met zijn typisch Duitse inrichting en vele faciliteiten geniet je hier met volle teugen. Ben je toe aan een saunabezoek of een traditioneel gerecht uit het Zwarte Woud? Dat kan hier ook geregeld worden!

Je kiest tijdens je rondreis door de Black Forest zelf hoeveel hotelovernachtingen je waar wilt boeken en voor hoeveel personen. Laat je in de watten leggen door het meest vriendelijke personeel, eet de lekkerste streekgerechten en ga helemaal op in de Duitse cultuur.

Ben jij al overtuigd van de schoonheid en charme van deze geweldige regio in Duitsland? Stap dan snel in de auto om optimaal te genieten van alles wat het Zwarte Woud te bieden heeft. Het zal je niet teleurstellen!

Autovakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Autovakanties.

Blog

© 2023 — autovakantiedirect.nl — development by Harris Software