Autovakantie Denemarken

Autovakanties vergelijken

Vergelijk 24 verschillende Autovakanties.

Vergelijk Autovakanties

Denemarken is het ideale land voor een autovakantie. Je hoeft niet te ver te rijden en bent er toch even helemaal weg. Je bevindt je al binnen een dag rijden midden in Denemarken. Na slechts zo’n 8 uur rijden kun je al genieten van het afwisselende Deense landschap en de uitgestrekte kustlijn. Tijdens een autorondreis door Denemarken valt er van alles te zien en te ontdekken. Van kleurrijke heidevelden tot dichte bossen, fascinerende fjorden en tientallen eilanden.

 

Populaire Autovakanties

Veilig autorijden

Net als in Nederland zijn ze in Denemarken erg gesteld op veiligheid en structuur. De Deense wegen zijn goed onderhouden en de regels zijn er duidelijk. Denen houden zich netjes aan de regels en rijden dan ook zeer veilig. De perfecte omstandigheden voor een autovakantie dus! Net als in Nederland wordt er in Denemarken steeds meer gefietst. Wees daarom alert voor fietsers wanneer je afslaat met de auto.

Kopenhagen

Een hoogtepunt tijdens jouw autorondreis door Denemarken is natuurlijk de hoofdstad Kopenhagen. Deze moderne stad is een echte toeristische trekpleister en wie er doorheen wandelt begrijpt direct waarom. De stad telt tientallen mooie gebouwen en leuke activiteiten. De beste manier om Kopenhagen van top tot teen te bewonderen is per fiets. Twee goede tips: parkeer de auto buiten de stad en huur een fiets om de stad te ontdekken!

Voor ieder wat wils

De Deense bevolking is vriendelijk en zeer gastvrij. Op het gebied van cultuur is Denemarken niet erg verschillend van Nederland, je voelt je er als toerist dan ook meteen thuis. Dankzij de korte onderlinge afstanden zijn de belangrijkste toeristische trekpleisters gemakkelijk te bezoeken tijdens een autoreis in Denemarken. Iedere vakantieganger kan er lekker zijn gang gaan. Of je nu op zoek bent naar rust of juist cultuur wilt snuiven, tijdens een autovakantie in Denemarken komt iedereen aan zijn trekken.

Een echt kinderland

Tijdens een autorondreis door Denemarken zul je direct merken dat het land helemaal gericht is op kinderen. De Denen zijn duidelijk gek op kleintjes: overal vind je attractieparken en leuke activiteiten voor kinderen. Er zijn zelfs speciale kinderrestaurants in Kopenhagen! Twee plekken die je absoluut moet bezoeken zijn Pretpark Tivoli in Kopenhagen en natuurlijk het beroemde Legoland in Billund. Een rondreis door Denemarken met het hele gezin is niet compleet zonder deze twee feestelijke plekken bezocht te hebben.

Watersporten

Of je nu wilt ontspannen langs de kust of de Deense cultuur wilt proeven, tijdens een autovakantie in Denemarken is alles mogelijk. Je kiest zelf de route die het beste past bij jou. Kijk rond in het uitgebreide aanbod aan goedkope aanbiedingen en vind jouw perfecte last minute autovakantie naar Denemarken. Geniet van de frisse wind en eindeloze ruimte op de prachtige stranden en beleef spannende avonturen tijdens het surfen, kiten of kanoën. In Denemarken kun je allerlei watersporten beoefenen.

Een last minute autovakantie naar Denemarken

De perfecte autovakantie met het hele gezin? Dat is een autorondreis door Denemarken. Het schitterende, gastvrije land ligt helemaal klaar om door jou ontdekt te worden. Van eeuwenoude kastelen tot schitterende Waddeneilanden, Denemarken heeft veel meer te bieden dan je in eerste instantie zou denken. Laat je verrassen en boek nu een last minute autovakantie naar Denemarken. Het ultieme avontuur voor het hele gezin!  

Autovakanties vergelijken

Vergelijk 24 verschillende Autovakanties.

Vergelijk Autovakanties

Blog

© 2023 — autovakantiedirect.nl — development by Harris Software