Vakantiehuisje huren in België: waar moet je heen? Een top 3

Een vakantie in België is om verschillende redenen aan te raden. In de eerste plaats is het gemakkelijk bereikbaar en kun je jouw bestemming dus altijd met de auto bereiken. In de tweede plaats voelt een bestemming in België echt als vakantie vanwege de prachtige bestemmingen waar jij een vakantiehuisje kunt boeken. Tot slot is er genoeg te doen in België en dus hoef je je tijdens de vakantie geen moment te vervelen en ben je altijd verzekerd van een onvergetelijke vakantie. De vakantiehuizen België bevinden zich door het hele land, maar wat zijn de beste bestemmingen? Hier vind je een top 3.

1: De Ardennen

Dit is met recht de populairste bestemming van België. De Ardennen bevinden zich in het zuidoosten van België en strekken zich uit tot de grenzen met Frankrijk en Luxemburg. Je hebt dus genoeg mogelijkheden om een heerlijke vakantie te boeken in de natuur. Onder andere de Belgische provincies Namen, Luik en Luxemburg zijn een perfecte plek wanneer je een vakantie in de Ardennen wilt boeken. De Ardennen bieden voor ieder wat wils en zijn daarmee de ideale vakantiebestemming. Je kunt hier ontspannen, maar ook volop actief bezig zijn in de natuur. En met een van de mooie vakantiehuizen in dit natuurgebied weet je zeker dat je vakantie geslaagd is.

2: De Belgische kust

Belgische kust

Een andere optie is de Belgische kust. Ook de kust behoort tot de meest populaire bestemmingen in buurland België. De provincie West-Vlaanderen is de plek waar je moet zijn, want deze provincie ligt aan de kust. Je kunt een vakantieverblijf boeken in een van de vele populaire Belgische badplaatsen. Onder andere Knokke-Heist, Blankenberge en De Panne zijn absolute aanraders voor een heerlijk verblijf. Je kunt de dagen doorbrengen aan het strand, maar je kunt er ook voor kiezen om de gezelligheid van de steden of de boulevard op te zoeken. Voor kinderen en volwassenen is deze bestemming ideaal.

3: Dichtbij een grote stad

Je kunt ook een vakantiehuis in België boeken wanneer je graag een leuke stad wilt gaan ontdekken. En daar hebben ze er in België genoeg van. Wat dacht je van een vakantie in Antwerpen? Deze bijzondere havenstad is een leuke bestemming voor een stedentrip. Maar ook het bruisende Brussel, het gezellige Brugge en het mooie Gent zijn aanraders. Natuurlijk kun je ook kiezen voor steden als Namen of Luik. Met deze steden heb je ook nog de mogelijkheid om de Ardennen te gaan ontdekken.

© 2023 — autovakantiedirect.nl — development by Harris Software