Zoek & boek

Stank in de auto na vakantie met de hond? Los het op met een autoparfum

Op vakantie gaan met de hond is natuurlijk super leuk! Echter na thuiskomst ruikt de hele auto naar ‘hond’. Niets zo vervelend als een stinkende auto…niet alleen wanneer je zelf in de auto rijd, ook wanneer je andere mensen moet ophalen kan dit niet prettig zijn. Vieze luchtjes en geurtjes in de auto kan jij gelukkig gemakkelijk verhelpen met een autoparfum!

Een autoparfum tegen vieze geurtjes en stank!

Dé oplossing tegen een vieze geur in de auto: een parfum voor in de auto. Zo heb je verschillende interieur sprays die met 1 spray al gelijk de vieze geurtjes laten verdwijnen. Hierdoor kan jij met een gerust hart op vakantie gaan met de hond en hoef je je niet druk te maken om de geurtjes die hierdoor kunnen ontstaan in de auto. Je kan natuurlijk ook de auto laten ‘doorluchten’ door bijvoorbeeld met open ramen te rijden of na thuiskomst de deuren van de auto open te zetten. Toch zal dit niet de hele stank weghalen, doordat de geur kan gaan zitten in het stof en het interieur. Hierdoor is een autoparfum super handig, omdat deze geur, naarmate je meer sprayt, in de stof en in het interieur gaat zitten. Hierdoor verdwijnt alle stank van de hond door middel van een parfum in de auto!

Een luchtje in de auto hangen

Je hebt natuurlijk niet alleen sprays die de stank laten verdwijnen, ook heb je bepaalde geurhangers. Deze hangers kan jij ophangen in de auto waar je maar wilt, en zijn volgespoten met een lekker luchtje. Deze hangers geven geleidelijk het geurtje af in de auto, waardoor het lekkere luchtje zich verspreid in de auto. Dit is handig wanneer je niet telkens wil nadenken over het meenemen van een spray of als je geen zin hebt om zelf telkens te sprayen. Zo hoef je de hanger maar één keer op te hangen en wordt de geur automatisch verspreid door de hanger. Een hanger gaat gemiddeld drie maanden mee (ook een beetje afhankelijk van welke hanger jij koopt), daarna zal de geur die de hanger afgeeft steeds lichter worden.

Een luchtverfrisser in het ventilatierooster

Naast een interieur spray of een hanger kan je er ook voor kiezen om een luchtverfrisser in de auto te hangen. Deze luchtverfrisser kan je in het ventilatierooster plaatsen. Dit geeft naast het lekkere luchtje ook een luxe uitstraling aan je auto, omdat deze luchtverfrissers er vaak luxe uitzien! Vaak hebben deze luchtverfrissers een navulling. Kortom: je hoeft je geen zorgen meer te maken maken om vieze geurtjes of stank, nadat jij met de hond op vakantie bent geweest met de auto! Zo zijn er verschillende mogelijkheden om de stank te laten verdwijnen. Met een spray kan jij zelf bepalen wanneer er een lekker luchtje wordt verspreid, waardoor je zelf invloed kan hebben hoelang deze luchtverfrisser/parfum meegaat. Een hanger die je ergens kan ophangen in de auto of een luchtverfrisser voor in het ventilatierooster, geven zelf geleidelijk een geur af, waardoor die op den duur op zal gaan (hier heb jij geen invloed op).

Arnoud
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

Een groepsvakantie plannen met je vrienden waar moet je rekening mee houden

Een groepsvakantie plannen met je vrienden: waar moet je rekening mee houden?

Een groepsvakantie met je vriendengroep klinkt waarschijnlijk als een fantastisch idee – samen nieuwe avonturen beleven,...
Mooiste autovakanties Europa

De mooiste autovakanties van Europa

Lekker ontspannen op vakantie, en dat voor een voordelige prijs? Dan is een autovakantie in Europa...
Checklist autovakantie

Voorbereiden op een autovakantie: de ultieme checklist

Besloten om lekker met eigen auto op vakantie te gaan? Dan begint nu het leukste deel:...
Prachtige plekken Italië

Bezoek prachtige plekken in Italië met de auto

Italië is al jaren één van de meest populaire vakantielanden onder Nederlandse vakantiegangers. Het land heeft...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met autovakanties voor je…