Zoek & boek

Spullen die je altijd vergeet op je autovakantie

Iedereen kent ze wel. De lijstjes met de standaardopsomming van spullen die je in je auto moet hebben als je op vakantie gaat. Daar heb je natuurlijk niet zoveel aan, want dat weet je zelf inmiddels ook wel het gaat jou juist om de spullen die je altijd vergeet. Juist die spullen zou je nu eens een keer niet willen vergeten. Daarom vind je op deze plek nu eens vier items die je altijd vergeet, maar na het lezen van dit artikel voortaan altijd als eerste zal inpakken. Dat is natuurlijk ideaal.

Reisverpakkingen van verzorgingsproducten

Goed voor jezelf zorgen is ook op vakantie natuurlijk gewoon even belangrijk. Misschien zelfs nog belangrijker, want je staat voortdurend bloot aan de omstandigheden. Het is dan ook goed om te weten dat je alles gewoon in goede reisverpakkingen kunt krijgen. Veel verder dan een flesje shampoo en een tandenborstel kwam je de laatste jaren namelijk niet. Door alles in goed hanteerbare verpakkingen te kopen, hoef je nooit meer iets te missen. Daarom is HBB24 de plek waar je moet zijn om alles te vinden wat je zoekt. Zo blijf je er na twee weken goed uitzien.

Aan de slag met het haar

Ook de verzorging van hoofd- en lichaamshaar schiet er nog weleens bij in op vakantie. Dat komt omdat de gereedschappen die je daarvoor nodig gewoon nog keurig in het badkamerkastje thuis liggen. Het gaat dan natuurlijk over je scheerapparaat en je föhn. Het had wel fijner geweest wanneer je die gewoon had meegenomen. Nu het op je checklist staat, zal het echter nooit meer voorkomen dat je ze vergeet. Dat betekent dus dat je ook je haar gewoon in goede conditie kan houden. Dat is uiteraard wel zo geruststellend als je op pad gaat.

Einde aan je batterij?

Je batterijen hebben natuurlijk niet het eeuwige leven. Zeker niet wanneer je voortdurend foto’s maakt van alles wat je onderweg tegenkomt. Daardoor zit je dus al snel zonder telefoon of tablet. Geen probleem want die kan je natuurlijk gewoon opladen. Tenminste, als je zo slim was geweest om bewust even je oplader te pakken. Nu heb je toch een probleem, want die ligt dus gewoon nog thuis op de keukentafel. Het is dus aan te raden om de volgende keer gewoon te beginnen met het inpakken van de oplader. Zo kan dit niet meer fout gaan.

Wat is het koud

Je ging dus naar een lekker zonnige bestemming en had je korte broek en je shirtjes alvast uitgezocht. Niet wetende dat het op sommige dagen ook wel heel koud kon worden. Vooral wanneer de zon onder ging. Je was alleen niet op het idee gekomen om ook een trui, vest of jas in te pakken. Dat schiet dus niet op, want nu heb je het wel heel koud en is het allemaal een stuk minder leuk. Je kunt natuurlijk altijd wel een trui kopen, maar je had er net zo goed één mee kunnen nemen natuurlijk.

Arnoud
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

Een groepsvakantie plannen met je vrienden waar moet je rekening mee houden

Een groepsvakantie plannen met je vrienden: waar moet je rekening mee houden?

Een groepsvakantie met je vriendengroep klinkt waarschijnlijk als een fantastisch idee – samen nieuwe avonturen beleven,...
Mooiste autovakanties Europa

De mooiste autovakanties van Europa

Lekker ontspannen op vakantie, en dat voor een voordelige prijs? Dan is een autovakantie in Europa...
Checklist autovakantie

Voorbereiden op een autovakantie: de ultieme checklist

Besloten om lekker met eigen auto op vakantie te gaan? Dan begint nu het leukste deel:...
Prachtige plekken Italië

Bezoek prachtige plekken in Italië met de auto

Italië is al jaren één van de meest populaire vakantielanden onder Nederlandse vakantiegangers. Het land heeft...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…