Zoek & boek

Op vakantie met de kinderen

Glijbanen

De kinderen hebben vaak maar één eis en dat is een zwembad met glijbanen. Een zwembad zonder glijbaan vinden ze saai, maar hele dagen van de glijbaan glijden vinden ze fantastisch. Hoe meer glijbanen, hoe beter. Kun je geen ideale camping met glijbanen vinden? Geen enkel probleem. In vele landen zijn er aquaparken die je kunt bezoeken. De kinderen kunnen een dag lang plezier beleven op de glijbanen. Zijn de vakantieparken in Duitsland, Italië of Frankrijk voorzien van een glijbaan? Dan heb jij voldaan aan de wens van vele kinderen.

Sociale contacten

Tijdens een vakantie vinden vele kinderen het leuk om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. De ouders kunnen op vakantie helemaal tot rust komen en de kinderen spelen leuk met elkaar. Vaak vinden ze het jammer om alweer naar huis te moeten gaan. Wanneer zien ze het ontmoette vriendje of vriendinnetje weer terug? Gelukkig hebben ze thuis en op school ook een hoop andere vriendjes en vriendinnetjes. Niet alleen de jonge kinderen willen spelen met de andere kinderen, maar ook de oudere kinderen vinden het heerlijk om te socializen met andere jeugd. In de avonduren kunnen ze lekker met elkaar chillen. Ontbijten ze niet mee met de familie omdat ze het te laat hebben gemaakt? Dan kunnen ze de volgende ochtend heerlijk samen ontbijten.

Lekker eten

De kinderen eisen geen culinair hoogstandje. Ze zijn al snel tevreden met een aantal lekkernijen. Ontbijten met een croissant van de supermarkt en in de middag een heerlijk patatje. Laat de kinderen vrij in wat ze willen eten. Wellicht vinden ze het gezellig om met hun vriendjes en vriendinnetjes te eten. ’s Avonds kan je heerlijk met de familie genieten van een welverdiende barbecue. Ontdek welke maaltijden jullie graag eten op vakantie. Tipje: neem de hagelslag mee, want dat verkopen ze niet overal!

Arnoud
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

Een groepsvakantie plannen met je vrienden waar moet je rekening mee houden

Een groepsvakantie plannen met je vrienden: waar moet je rekening mee houden?

Een groepsvakantie met je vriendengroep klinkt waarschijnlijk als een fantastisch idee – samen nieuwe avonturen beleven,...
Mooiste autovakanties Europa

De mooiste autovakanties van Europa

Lekker ontspannen op vakantie, en dat voor een voordelige prijs? Dan is een autovakantie in Europa...
Checklist autovakantie

Voorbereiden op een autovakantie: de ultieme checklist

Besloten om lekker met eigen auto op vakantie te gaan? Dan begint nu het leukste deel:...
Prachtige plekken Italië

Bezoek prachtige plekken in Italië met de auto

Italië is al jaren één van de meest populaire vakantielanden onder Nederlandse vakantiegangers. Het land heeft...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…