Op vakantie met de kinderen

Glijbanen

De kinderen hebben vaak maar één eis en dat is een zwembad met glijbanen. Een zwembad zonder glijbaan vinden ze saai, maar hele dagen van de glijbaan glijden vinden ze fantastisch. Hoe meer glijbanen, hoe beter. Kun je geen ideale camping met glijbanen vinden? Geen enkel probleem. In vele landen zijn er aquaparken die je kunt bezoeken. De kinderen kunnen een dag lang plezier beleven op de glijbanen. Zijn de vakantieparken in Duitsland, Italië of Frankrijk voorzien van een glijbaan? Dan heb jij voldaan aan de wens van vele kinderen.

Sociale contacten

Tijdens een vakantie vinden vele kinderen het leuk om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. De ouders kunnen op vakantie helemaal tot rust komen en de kinderen spelen leuk met elkaar. Vaak vinden ze het jammer om alweer naar huis te moeten gaan. Wanneer zien ze het ontmoette vriendje of vriendinnetje weer terug? Gelukkig hebben ze thuis en op school ook een hoop andere vriendjes en vriendinnetjes. Niet alleen de jonge kinderen willen spelen met de andere kinderen, maar ook de oudere kinderen vinden het heerlijk om te socializen met andere jeugd. In de avonduren kunnen ze lekker met elkaar chillen. Ontbijten ze niet mee met de familie omdat ze het te laat hebben gemaakt? Dan kunnen ze de volgende ochtend heerlijk samen ontbijten.

Lekker eten

De kinderen eisen geen culinair hoogstandje. Ze zijn al snel tevreden met een aantal lekkernijen. Ontbijten met een croissant van de supermarkt en in de middag een heerlijk patatje. Laat de kinderen vrij in wat ze willen eten. Wellicht vinden ze het gezellig om met hun vriendjes en vriendinnetjes te eten. ’s Avonds kan je heerlijk met de familie genieten van een welverdiende barbecue. Ontdek welke maaltijden jullie graag eten op vakantie. Tipje: neem de hagelslag mee, want dat verkopen ze niet overal!

© 2023 — autovakantiedirect.nl — development by Harris Software